lørdag 22. november 2008

En liten tjuvstart på julen!

Med barn i huset bare annen hver uke, kunne kalenderne settes opp allerede i går!
Lillebror liker tradisjonell jul, og får hvert år juletre kom kalender på sitt rom!
Storebror er ikke like begeistret, og får en kurv med pakker isteden! Men du så moro det var å pakke litt gaver!

Og snik-pynte litt til når jeg først var i gang! Storebrors kjellerstue er det jo ingen som skal bruke (vel, i alle fall nesten ikke...) før advent neste helg, så litt moderate oynteforsøk syns jeg var på sin plass!

Der nede lever også denne stolen som en gang var en kjedelig, hvit Ikea -stil, men som har fått en runde med stoff som gjør seg syns jeg! Unik ble den i alle fall, på impuls, etter at jeg fant igjen møbelnålen min for noen uker siden! Stoffet er rett og slett sydd fast i den opprinnelige stoppen!

Til slutt vil jeg slå et slag for trappenes svar på Ikea. Da vi bygget ut trengte vi en trapp som ikke tok så mye plass, og etter noen søk på nettet fant jeg et firma som hevdet å selge trapper etter gjør-det-selv prinsippet. Ikke var det dyrt heller! Vi bestilte trapp (den kommer med instruksjonsfilm) som kom en uke senere i en stor pappkasse med alle delene! Hmf, ikke så veldig lett egentlig, etter at vi hadde studert videoen! Men med en snill bror som er god på sånt, brukte han ikke mer enn 4 timer på å sette den opp, og den er alt de lovet! Liten, nett og som et lite møbel! Kan anbefales på det varmeste hvis man har liten plass!

1 kommentar:

GundaM sa...

Jøss, kul trapp da!!! Og fire timer er jo ingenting...?

hva firma da om jeg tør spørre..?