tirsdag 11. november 2008

Hjelp søkes!

Dette er den spede begynnelse, og i følge fotballmannen, en veldig tidlig (!!) begynnelse, på årets adventsstake! 

Er i grunn helt blank på hva mer som skal med, natur (kongler, mose etc)? Blomster? Et lite tre? Noen som har gode ideer?  

Fortsettelse følger.......

3 kommentarer:

Black Feathers sa...

Hmm, det kommer jo helt ann på hva du liker. Glass engel? steiner? vintergrønnt fra en busk, kristorn?Sprayfargete kongler?
Julekuler, kansje noen gammle? Eller noe som ligger i julepynten din som betyr mye for deg?
Det var det jeg kom på i farten ;)

Brigg sa...

Så kjekt med hilsen! Grattis med ny blogg. Fin! Likte svært godt smykkebildet ditt. Jeg har også en hau med smykker. De henger også til pynt. Synes det liver opp soverommet vårt! Også er jeg veldig imponert over sminkebordet ditt og den nye krakken. Og rammene med alt annet i enn bildet. Stilig! Inspirerende:-)

Ha en fin tirsdag:-)

Himmelblaa sa...

Huff, disse mannfolka! I går spurte jeg mannen min om han ikke begynte å komme i julestemning. Da kom han med en tirade om at kjøpestanden hadde ødelagt så mye med altfor tidlig jul. Det har vært pynta til jul i månedsvis allerede... Bl, bla, bla. Han sa det med glimt i øye riktignok. Da måtte jeg si som sant var, at akkurat her vi bor har jeg ikke sett noe til jul i butikkene før de siste ukene.
Men julemarsipan og julebrus..., prøvde han seg. Greit nok ,men det ødelegger da ikke jula? Og jeg måtte minne han på at seks uker ikke er så mye for den som har ansvaret for å¨handle inn alle julegavene, maten, pynten, ha oversikt over hva som skal bakes, hvilke pakker som skal sendes hvor osv. Han sa ikke så mye til det, bare gliste over at han hadde klart i hisse meg opp.
Så tilbake til bloggen din: jeg syns ikke du er tidlig ute med å tenke på adventskrans! Dessuten er det koselig å bruke litt tid på å planlegge! Kos deg!