mandag 17. november 2008

Litt av alt!

Vi bygget ut, og vips, fikk vi det lille rommet man alltid mangler, som kan brukes til alt man ikke har plass til ellers!

Arbeidskroken, er som dere ser, så kaotisk som en arbeidskrok skal være, her jobbes det hjemme, gjøres lekser etc.

Hyllen på veggen er en gammel pappa fant på loftet, fra 70-tallet en gang tror jeg. Den var opprinnelig lys brun, men har fått en rennessanse i sort! Her kan hyllene justeres i vei!

Det beste med kroken er uroen og treet som kan huse lapper, fotballmannen og jeg er ikke verdens mest organiserte mennesker, og på denne måten forsvinner igjen koder eller regninger i rotet! :)

Dette lille rommet leker også med jevne mellomrom at det er et gjesterom. Dette er en gammel futon fra Ikea som har "gjenoppstått" med selvlaget trekk og puter! Den var et strev og slit å sy et så stort trekk, men er i grunn ganske så fornøyd med resultatet!

Kurvene rundt får plass til både dyner og puter!

Til slutt!
Her ser dere en større del av garderobeløsningen på soverommet inspirert av kjøkkeninnredning :) - se de få, brune eskene på toppen, det er hva fotballmannen har fått utdelt til sko, he, he....
Ha en strålende mandag!


2 kommentarer:

Black Feathers sa...

He he ja en sånn arbeidskrok har vi også. Men den lappeuroen din var ganske så smart. Jeg nærmest tapetserer kjøleskapet for lapper, for å greie å holde styr på dem. Ikke like lekkert det.... Så sånne ting med klyper på var en god ide. Ha en fin kveld ;)

GundaM sa...

Takk for fint navne forslag inne hos meg, er stor fan av Dum Dum selv ;0) Og ja jeg er også et kattemenneske...Men den bloggen begyner å gå lei av.

Godt å komme inn hit og se noe svart, lekkert og annerledes ;0)