søndag 7. desember 2008

Siste tilskudd på julen!Lys i mørket er på plass (og stunder på terassen blir enda hyggeligere på kvelden!)

Fotballmannen gjorde en fantastisk innsats høyt over bakken for å få det på plass.

Kaker er på plass, både i tak og i krukker! Tror det skal holde hardt at alle sjokoladebollene skal få bli i krukken fram til jul!!!!! Det som ser ut som flak er i grunn kokosmakroner, men i år igjen har det vist seg at vi ikke er så gode på å få dem til å se ut som topper! Hvert eneste år skjer dette, men det er ikke noe å si på smaken!


Det første juletreet er på plass (ser at jeg ikke er alene om å ha gjenbrukstre fra skogen)Og endelig var det helg, og nok lys til at mine fantastiske blå IKEA-kuler kom til sin rett! Sammen med sølvkuler viste det seg at selv i år, på et trist IKEA-jul år, fantes det ting som kunne brukes! Nå håper jeg at alle som går forbi får en god julestemning når de ser disse!

Solen har også vært her i dag og gitt litt lys og glede til en ellers mørk tid! Man kjenner at energien kommer i takt med lyset! Heldiggrisen meg skal bytte jobb over jul, og har nå bare en uke igjen til ferieroen senker seg! Da kommer en runde før og nå - poster. Følg med, følg med!

2 kommentarer:

Villa Luftslottet sa...

Nydelig med julekuler utendørs:) Og god ide med gjenbrukstre fra skogen:) Artig!
klem

Eline sa...

Så flott med julekuler ute. Har lurt på om jeg skulle samufare skogen etter et lite tre jeg og.... eller kjøpe et. Vi får se... Jeg har en liten utfordring til deg, hvis du har lyst. Ha en fin dag ;)