tirsdag 23. desember 2008

Da var endelig julen her!

Eter å ha løpt rundt fra julearrangement til julearrangement de siste ukene, og ikke hatt tre minutter til å se på hva dere andre har gjort engang, har endelig julefreden senket seg her også!
Treet er pyntet (og ikke bare med litt pynt som dere ser, men med all pynt som finnes omtrent! Selv fotballbarna gikk på med liv og lyst da de forstod at de kunne få henge på så mange kuler de bare ville! - ingen designideer i år, men rett og slett kaos i mangfold! - Vi syns uansett at treet ble det vakreste vi hadde sett!)
Siste lys på adventstaken er tent, og nå drømmer vi om at det knaskje skal bli bare litt, hvit jul i år. Vanskelig å få helt den store stemningen når gresset er grønt, og solen skinner som om det skulle være en vårdag vi hadde!
Her ser dere mine gamle syltetøyglass som har fått dekor og hank, og som med riktig belysning blir ganske så fine ( var ikke helt fornøyd med dekoren i utgangspunktet, skulle vært mer frostet, og ikke fullt så hvit! - sånn går det når man er litt for ivrig med penselen!)

Ingen kommentarer: