mandag 16. mars 2009

long time gone -og plutselig tilbake!

...puh!!!! Å begynne i ny jobb viste seg å være mer enn en stakkars sjel kunne hamle opp med, og blogging har havnet så langt bak i hjernebarken at det nesten ble helt borte!

og hva kommer jeg tilbake med....

Den utrolige stusselige lampen vi har i gangen om dagen. Nabogutten hoppet så hardt i gulvet at den ikke lenger har noe sjel igjen! - jeg trodde ikke det var fysisk mulig for en treåring å få slik fart og tyngde på små ben... men for sånne som meg er jo det en gylden mulighet til fornyelse, og i morgen kommer det splitter ny lampe! Bilder følger (jeg så jo mitt snitt til å skaffe noen flere nye lamper når jeg først måtte ha elektriker, så det kommer nok noen bilder av andre også!)
Hva har jeg så faktisk hatt tid til siden sist i tillegg til kontinuerlig jobbing?
Jeg var så heldig at jeg på lørdag fikk være med en venninne til noen kompiser som av alle ting hadde et helt lager !!!!!! med interiørsaker som de hadde kjøpt opp fra et restlager! Hva gir dere meg... kontainer på kontainer med godsaker, og bare kort tid til å grave rundt.....

Jeg har aldri sett noe lignende! Lyktene på bildene her var mine absolutte favoritter!

Lykken er å komme over noe sånt uten at andre har funnet det før deg, og plukket alle godsakene!

Og kulere lysestaker har jeg sjelden sett, særlig for meg som syns at farger er strålende!!!!
Vel, jeg er tilbake, og tilbake for å bli! Har nå fått hodet over vannet på ny jobb, og klarer å fylle hodet med litt andre ting enn nye inntrykk og lærdom igjen! Håper noen der ute har savnet meg, og jeg gleder meg til å se igjennom alle de nye postene dere har lagt ut mens jeg glimret med mitt fravær!!!!!
Sees i morgen!
Ingen kommentarer: